Wi-Fi termostat till golvvärme

Wi-Fi termostat till golvvärme. En smidig termostat som är lätt att programmera via skärm eller app. Går att koppla upp direkt mot telefon, Med Wifi kan man styra den även om man inte är på plats, man kan se till att det är varmt när man kommer var man än befinner sig.
Kompatibel med Google home.

Storklinten 50 – Standard kök med diskmaskin

Uppgradering från standard kök.
Kök från IKEA, totalt 2250mm med över och underskåp, underbänkskyl med frysfack, diskmaskin, induktionshäll och ugn.

 

Uppgradering från standard kök.
Kök från IKEA, totalt 2250mm med över och underskåp, underbänkskyl med frysfack, diskmaskin, induktionshäll och ugn.

 

 

Cinderella förbränningstoalett

Cinderella Comfort
Toaletten behöver varken vatten eller avlopp och allt avfall förbränns vid en hög temperatur och kvar blir bara en liten mängd aska. Toaletten har fått sitt namn ”Comfort” genom sitt slutna luftsystem som minimerar kallraset i toalettutrymmet. Detta bidrar till ett bättre inomhusklimat än de traditionella förbränningstoaletterna. All luft hämtas från utsidan av huset via ett eget rör och ingen luft behöver tas inifrån toalettutrymmet som kan medföra nedkylning av rummet. På så sätt undviks även konflikter med andra luftkrävande installationer såsom t.ex. köksfläktar, frånluftsfläktar och kaminer. Cinderella Comfort har även en antibakteriell sits som standard.

Monterat och klart inklusive allt som behövs, gäller då vi byggt badrummet.

Fasadbelysning

Med en yttre belysning gör du ditt hus mer välkomnande och det blir trevligare att sitta ute även när mörkret faller.
Med en fasadbelysning som lyser både uppåt och neråt får du en effektfull ljusmiljö. Ljusbildens bredd kan justeras individuellt med spjäll, man kan även använda medföljande plåtar för att få till en effektfull belysning.

Pris per belysningspunkt inklusive el & montering, gäller vid beställning med elsystem.